3 snacks der er gode at have med på cykelturen

1 år siden |  0 comments  |  Cykling

Foråret og sommeren er ideelle til cykelture i det fri. Hvad end du cykler for sjov, som en hobby eller mere professionelt, så er der en række snacks der er gode at have med på cykelturen.

  • Væske: Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt væske er, når du dyrker motion, især hvis det tilmed er varmt udenfor. Vand er som altid at anbefale, den sunde og billige løsning. Cykler du langt kan en energidrik også være en god idé.
  • Hurtige kulhydrater: Når vores krop er på arbejde opstår der efter noget tid et behov for et energi boost, det får man let i form at såkaldte hurtige kulhydrater. Det findes bl.a. i hvidt brød og pasta. På cykelturen vil det mere oplagte valg dog være en banan, da den er nemmere at medbringe.
  • Sukker: Hvis vores krop virkelig er på arbejde, kan man risikere at gå såkaldt sukkerkold. Det afhjælpes naturligvis ved at fylde depoterne op med noget sukkerholdigt, til det formål benytter mange cykelryttere druesukker.


Hvad og hvor stor mængder du bær indtage, afhænger i høj grad af cykelturens længe og intensitet.


Værd at vide on snacks


I din almindelig hverdagskost er en snack noget du bør indtage mellem dine hovedmåltider, et såkaldt mellemmåltid. Snacks er til at for at tage den værste sult og holde blodsukkeret stabilt. Bliver man for sulten mellem sine måltider, har man nemlig tendens at til overspise og tilmed spise usundt. Eksempler på gode og sunde snacks er dadler, mandler, gulerødder og æbler. Hvis du har en lang dag, er det en rigtig god idé at have snacks med dig i tasken på farten, så du dagen igennem holder dit blodsukker og appetit stabil.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

På cykelferie i det frie - her er hvad du skal huske til turen.

11 måneder siden

Om du enten er rutineret eller lige er begyndt at cykle, er denne guide til dig, som godt kunne tænke sig at tage på cykelferie. Vi bringer nemlig i dette indlæg en lille guide til hvad du skal huske, hvis du skal på sådan en her tur. Først og fremme...

read more

Få råd til mere cykelgear med disse 4 sparetips

1 år siden

Af og til kan det være meget dyrt at have en hobby, og det gælder især hvis man har en hobby, som indebærer, at man skal købe meget udstyr til. Og hvis man taler om forskellige sportsgrene så vil det meget ofte være sådan, at man har brug for rigtig...

read more

Køb dine reservedele på nettet - billigt og nemt

1 år siden

At finde de helt rigtige reservedele kan være en stor udfordring og det er især tilfældet hvis man har en ting, som er meget nichepræget. Det er derfor klart, at det altid er væsentligt sværere at finde nogle reservedele, som ikke ligefrem er det, so...

read more