5 julegaveideer til cykelnørden

Det kan være noget af en opgave at skulle finde den perfekte julegave til cykelnørden i familien, da mange ofte ikke har synderligt meget forstand på cykler, andet end hvordan man får dem til at køre og standse. Har man en cykelnørd i familien kan en julegave glæde meget, hvis denne har med cykelsporten at gøre, dog skal man undgå de mere gængse ting som lygter, reflekser, ringeklokker og cykelpumper, da disse allerede vil være en del af det faste inventar i cykelnørdens værktøjskasse, eller hobbyrum. Dog er der mange andre muligheder for at finde gode gaver.

Heldigvis er der mange små ting man kan købe til en cykel som ikke koster alverden, derfor kan man med fordel samle mange små pakker i én stor når det gælder om at købe ind til julegaver 2017. 5 julegaveideer til cykelnørden kan f.eks. være lappegrej, specialværktøj, forskellige gadgets, cykeltøj eller en cykelhjelm. Dog kan man også finde på nogle mere oplevelsesrige gaver såsom et gavekort til en mountainbike-tur eller give et tilskud til deltagelse i de mange forskellige cykelløb der er i landet. Eksempel det årlige 7-dages løb, der afholdes i Ballerup Super Arena, hvor man kan deltage som tilskuer.

Kalenderpakker til dem man har kær

Hvis man gerne vil gøre december måned til noget særligt er der mange muligheder for dette, man kan sammen med sin partner eller sine børn bruge noget af kvalitetstiden på at pynte op eller bage. Dog er der også sjovere og mere spændende ting at gøre, f.eks. at planlægge og give kalenderpakker til cykelnørden i hjemmet. Der er utrolig mange muligheder når man skal finde på små og sjove kalenderpakker, det kan være små ubrugelige, men sjove gaver, eller større gaver som man kan bruge i fællesskab. Er man i tvivl om at komme i gang så se om ikke du kan finde en god pakkekalender på denne liste, hvor mulighederne varierer fra drikkevarer til værktøj og delikatesser. Det kan være en krævende opgave at skulle planlægge og finde 24 små gaver, der ikke sprænger budgettet og som skaber glæde hos den, der pakker op.

Værktøj og gadgets skaber uendelige muligheder for små og store julegaveideer

Har man en cykelnørd i familien er der mange måder, man kan skabe glæde på ved at finde på julegaveideer, der går rent ind uanset køn og alder på den, der skal åbne og bruge gaverne. Tidligere blev nævnt 5 gode julegaveideer til cykelnørden, dog kan der i kategorierne værktøj og gadgets være mange muligheder for at gå i dybden og virkelig finde den perfekte gave. Der findes mange typer specialværktøj til cykler, heriblandt en kranknøgle, forskellige skruetrækkere og andet værktøj, der ofte bruges i forbindelse med at samle, reparere og skille en cykel ad. I forbindelse med cykelgadgets, er mulighederne nærmest uendelige, helt fra banale småting som en kæderenser til forskellige former for ophæng, der kan skaffe cyklen lidt af vejen og skabe mere gulvplads i lejligheden ved at hænge cyklen på væggen som pynt.

Leave a Comment