6 ting du skal spise for at holde kroppen i tip top form

Der er flere ting, som det er en god ide for dig at spise, hvis du gerne vil holde din krop sund og rask. Vi giver dig her seks bud på fødevarer, som det er en god ide, at du gør til en fast del af din daglige kost, så du bliver sundere i det daglige.

1. Chiafrø

Du kan med fordel komme chiafrø på din yoghurt eller skyr. De smager ikke af noget særligt, men er fulde af omega tre fedtsyrer og er med til at gøre, at du er mæt i længere tid.

2. Avocado

Avocadoer er fulde af det sunde fedt, der er så vigtigt for os mennesker. Vores hjerner er lavet af fedt, og vi kan ikke klare det, hvis vi slet ikke får fedt i vores kost.

3. Hindbær

De lækre bær har en foryngende effekt, og hvem kunne ikke godt tænke sig at være 10 år yngre?

4. Fisk

Det er altid en god ide at spise fisk flere gange om ugen. Der får du nemlig også nogle af alle de gode omega 3 fedtsyrer fra. Hvis du spiser meget kød, kan det være en god ide for dig at erstatte det med fisk en eller flere gange om ugen.

5. Nødder

Der findes rigtig mange forskellige typer af sunde nødder. Selvom der er meget fedt i, er det det sunde fedt, der er i. Derudover er nødder med til at gøre, at du er mæt i længere tid.

6. Kål

Kål er en sund spise og kan spises året rundt. Der findes mange forskellige typer af kål, og du kan vælge at lave det på mange forskellige måder. Det gør, at det er nemt for dig at variere din kost.

Leave a Comment