Cykling som familiehobby – 5 gode tips til at få alle med på vognen

Her i landet elsker mange at cykle i deres fritid. Hvis du er en af disse mange mennesker, vil du måske gerne have resten af familien med på idéen. Men hvordan får man lige lokket børnene med ud i naturen, når de måske hellere vil sidde foran computeren hele dagen? Her får du 5 tips til det.

Motivation

Du skal først og fremmest motivere dine børn. Du skal gøre det klart for dem, hvad de får ud af en dejlig cykeltur. Hvis de er ligeglade med dette, kan du med fordel bruge en form for belønning som motivation. Det kan være noget de ønsker sig eller måske bare deres livret til aftensmad.

At være sammen

Man skal ikke glemme, at mange børn faktisk har et stort ønske om at være sammen med deres familie. Mange familier bruger for meget tid med deres telefoner, og derfor vil mange børn faktisk elske aktiviteter, der ikke involverer telefonen.

Kortere ture

Hvis du har svært ved at få familien med i starten, vil det være en god idé at starte med kortere ture. Hvis resten af familien ikke lige er klar på at cykle den distance du plejer, må du starte med kortere ture og bygge op.

Ture til sjove steder

Mange børn kan måske ikke se det sjove i bare at cykle uden noget formål. Der skal være et formål med det og det kunne med fordel være et sjovt sted. Det kunne f.eks. være til et ishus om sommeren eller måske en sjov legeplads.

Sænk forventningerne

Det vigtigste du skal huske på, når du gerne vil have hele familien med er, at du skal sænke dine forventninger. Forvent ikke at de vil med hver gang med hav realistiske forventninger.

Leave a Comment