På cykelferie i det frie - her er hvad du skal huske til turen.

cykling i det fire - stor groen mark

1 år siden |  0 comments  |  Cykling

Om du enten er rutineret eller lige er begyndt at cykle, er denne guide til dig, som godt kunne tænke sig at tage på cykelferie. Vi bringer nemlig i dette indlæg en lille guide til hvad du skal huske, hvis du skal på sådan en her tur. Først og fremmest skal du gøre op med dig selv om cykelturen skal være 100% dig og naturen, for så skal du have et telt til turen. Men hvis du planlægger at sove på hotel eller vandrehjem, så er den en mindre oppakning som du skal have med. Denne guide er lavet til folk som gerne vil have den naturlige oplevelse, hvor det bare er dig, naturen og din cykel.


Husk det rigtige cykelgrej


Udover alle ting som cykel og cykelhjelm, så skal du have en rygsæk indeholdende: mad, vand, tændings sten, telt, sovepose og liggeunderlag. Dette er alle meget basale ting at have med på sin cykeltur, og med dette kan du stort set cykle overalt, uden at tænke på hvor og hvor langt du skal cykle.

Hvis uheldet er ude, og dit dæk punktere, så er det en rigtig god ide, at have en cykelpumpe og lappegrej med i rygsækken.


Overvej at tage en ven med


Der er intet bedre end at dele sine oplevelser med en god ven, derfor anbefaler vi klart, at du tager afsted med en ven. Derudover er det altid den sikreste løsning, da der altid kan opstå problemer, og så har du en til at hjælpe dig.

Som en anden god ting; så kan i bedre fordele vægten af telt, sovepose og andet grej, når i er 2 personer. Her hjælper det meget, og gør selve turen en del sjovere.


Husk ordentligt med mad


En varm leverpostej er ikke det sjoveste at have i tasken på sådan en tur, vi anbefaler klart at størstedelen af provinserne består af dåsemad. Dog er det også hyggeligt selv at lave maden over bålet, derfor er det også en god ide, at tage ingredienser med til dette. Og hvis det hele går galt, så cykler i helt sikkert forbi en 7/11 som har en sandwich som må erstatte måltidet.


Forbered dig fysisk og mentalt


Hvis du skal afsted på sådan en cykeltur, så er du nødt til at være i god form, derfor skal du cykle dig i form og opbygge nogle benmuskler. Hvis ikke du gør dette, så kan det blive en meget lang tur. Dette kan også sagtens gøres sammen med personerne du skal afsted sammen med, så.du også er sikker på at de kommer i god nok form. For at komme i form, så kan en hometrainer også være helt fin hvis vejret ikke et til at komme ud. Udover det fysiske så skal du også forbedre dig mentalt, og opsætte dig på at det kommer til at gøre ondt. Det kommer til at være meget hårdt, og det kommer ikke til at være nogen badeferie.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få råd til mere cykelgear med disse 4 sparetips

1 år siden

Af og til kan det være meget dyrt at have en hobby, og det gælder især hvis man har en hobby, som indebærer, at man skal købe meget udstyr til. Og hvis man taler om forskellige sportsgrene så vil det meget ofte være sådan, at man har brug for rigtig...

read more

Køb dine reservedele på nettet - billigt og nemt

1 år siden

At finde de helt rigtige reservedele kan være en stor udfordring og det er især tilfældet hvis man har en ting, som er meget nichepræget. Det er derfor klart, at det altid er væsentligt sværere at finde nogle reservedele, som ikke ligefrem er det, so...

read more

3 snacks der er gode at have med på cykelturen

1 år siden

Foråret og sommeren er ideelle til cykelture i det fri. Hvad end du cykler for sjov, som en hobby eller mere professionelt, så er der en række snacks der er gode at have med på cykelturen. Væske: Vi kan ikke understrege nok hvor vigtigt væske er,...

read more