parforholdet

Red dit parforhold med sjovt og spændende legetøj

For rigtig mange af os mennesker er vores parforhold en af de vigtigste ting, som vi har. Vi har en tendens til at bygge redde, og det at have en partner, som man kan gøre det med, giver den ultimative tryghed og tilfredshedsfølelse.
Udover trygheden er der også noget helt særligt ved at have en kæreste. Fra denne person får man nemlig en bekræftelse, som man ikke kan få så mange andre steder. Den intimitet og det nærvær, som man her opnår, er helt unikke og ret så fantastiske. Der er altså mange gode grund til, at vi elsker at være i forhold.

Mange parforhold dør ud

Men lige så glade, som vi er for vores forhold, lige så svært kan vi have ved at holde dem ved lige. Ikke fordi vi ikke gerne vil. Men fordi den travle hverdag nogle gange formår at kvæle gnisten og kærligheden.
Vi har travlt med så mange ting. Job, venner, sport, hobbyer. Og oven i det skal vi kunne passe en kæreste, som kræver vores tid, energi og dedikation. Kæresten er der jo altid, og derfor er det desværre tit netop denne ting, som vi nedprioriterer og tager for givet.

Manglende intimitet ødelægger forhold

Det, der så kan ske, er, at intimiteten i forholdet dør ud. Når vi glemmer at give hinanden det ekstra kys, at gøre os smukke for hinanden og at tale sammen, så skaber vi afstand mellem os.
Og med denne afstand kommer en manglende lyst til hinanden og dermed også en manglende lyst til sex. Sex bliver noget trivielt og ligegyldigt, og så forsvinder gnisten for alvor. I sidste ende kan det betyde, at man ender med at gå fra hinanden. Alt sammen på grund af noget, der faktisk kan undgås.

Et mere aktivt sexliv hjælper på alle fronter

Går det skidt i parforholdet, så er sexlivet faktisk et af de steder, hvor det er rigtig godt at tage fat. Når man har sex, kommer man nemlig utrolig tæt på hinanden. Og skal man have mere sex, så skal man også gøre noget for at pifte det hele op.
Det kan man gøre på mange forskellige måder. Men en oplagt måde er at introducere noget nyt i samværet, for eksempel via noget nyt sexlegetøj. Her kan man sammen prøve og eksperimentere og udforske nye sider af sig selv og hinanden.

Meget forskelligt inden for sexlegetøj

Men hvad skal man så vælge? Dette kommer helt og aldeles an på en selv og ens partner og ens lyster og præferencer. For nogle folk er det helt enkle og ikke så vilde ting, der gør forskellen. Det kunne være noget særlig glidecreme eller en vibrator.
For andre skal der vildere og mere gennemgribende ting til. Det kan være, at man skal købe udklædningstøj og forsøge sig med et rollespil. Eller måske skal man prøve med noget lidt mere hardcore sex, hvor pisk og håndjern kan indgå som en del af legen. Kun fantasien sætter grænser.

Leave a Comment